El flamingo

Inledningen i Olas tacktal till mig när jag lämnade KP löd:

"Linn du har inte alls varit konstig eller påfrestande"

Jag låtsas att jag inte förstår vad han menar med det. Det har bara blivit några små hyss. Bland annat så skrev jag ett mail från Elins dator och sa att hon skulle bjuda alla på tårta. Men min stora plan på att stjäla den ståtliga  flamingon från Allt om Resor skred aldrig till verket. Men nu när jag inte behövde oroa mig för konsekvenserna så kunde jag inte gå förbi utan att ta den under armen och lägga benen på ryggen.

image326


Om barnen själva får välja

Ola hade fått det hedersfulla uppdraget att leda Nickelodeaon Kids Choice Awards och vi var självklart tvungna att se hur han skulle sköta det jobbet. Det blev en liveinspelning på cirkus i Stockholm med backplay sjungande artister, godisregn och ballonger.

Till vår stora fasa var det X antal tusen barn som stod i kö utanför cirkus och eftersom det inte stod VIP på våra biljetter och alla inte stod på presslistan så blev vi hänvisade till den lååånga kön. Av tre möjliga ingångar fick vi gå genom nummer fyra, bakom scenen. Så här såg det ut innan alla hysteriska barn var på plats.

image325

Kvällens två bästa:

- Mitt ofrivilliga tjut när Magnus Carlsson entrade scenen
- Svampbob Fyrkant som blev vinnare i kategorin årets tecknade serie


The N word

Min bror har just presenterat mig för Chris Crocker, 19. So let me introduce to you killen som blivit en riktig världskändis efter sina youtube klipp. Många skulle säga att han inte har alla hästar hemma. Kanske till och med påstå att han helt saknar ett stall. Jag menar dock att det här är individualismen när den är som allra bäst.

What is "normal"



"Normal was invented to make people question who they are"

Dåliga odds

Jag tänkte att man får göra det bästa av situationen. Därför slog jag mig ned i en fotölj för att spela lite playstation med lillebror.

Det blev nått fotbolls spel.

Efter 30 min av matchen hade jag tre röda kort och bara 8 spelare på planen. Trots mina dåliga odds blev slutresultatet inte sämre än 4-0.

Sommarlov VS höstlov


Jag har sommarlov. Man kan inte tro att det är sant när man tittar ut genom fönstret och ser hur regnet klistrat fast löven mot marken. Men eftersom jag tog en vecka av mitt sommarlov och började tidigare på praktiken så har jag en vecka ledigt nu. Så rent teoretiskt så har jag alltså sparat en vecka av mitt sommarlov som jag flyttat fram tills nu.

Ååh vad mysigt med sommarlov tänkte jag när jag vaknade klockan 8 och drog på mig mina träningskläder för att gå till gymmet. Jag gick där i regnet hela vägen och tänkte att så himla skönt det är att ha sommarlov. Sen åt jag en delikat knäckemacka med två salamiskivor och trummade på ratten hela vägen ut till landet.

Jag köpte lite popcorn på vägen och gjorde stora planer på hur jag i min ensamhet skulle njuta av ett soffhörn och en bra film.

Men lyckan blev kortvarig. Dörren var inte låst. Jag anade ugglor i mossen redan innan jag öppnat ytterdörren. Klev in och där står tv:n på hög volym, någon kör med en elvisp i köket, det ligger kuddar och täcken i soffan.

-Vad gör ni hemma, frågar jag brors flickvän som är i baktagen.
-Vi har höstlov Linn, säger hon.

Det är inte sant! Dom har belägrat undervåningen med köket ,soffhörnan och tv:n. *snyyyft*


En jungfrumask

image323

Åh min mask. Äntligen! Jag är så glad för din skull. För vår skull. För den som inte visste så är det här min fru, Masken.
 
Det var faktiskt tvåtusen år sedan jungfrufödsel var på tapeten, men nu verkar det vara dags igen. För du har väl haft händerna på täcket?

Gissa djuret?

image321

Ni tror att det är en katt. Men icke. Det är stans största hängbuksvin. Haha! Ni förstår om ni ser magen som släpar i marken.

image322

Ni tror att det är min bror Nathan. Men det är en Bulle. Ni hade förstått det om ni sett magen han hade för 5 år sen. I dag är det oförklarligt. Bara en smula kvar.


Självförsvar



image320

Mormor har gett mig förskott på arvet. En kavel. Wehu.. Nu inför pepparkakssäsongen passar det utmärkt tänkte jag.

-Den kan du ha och försvara dig med där inne i stan, tyckte mormor.

Tro det eller ej men den kom till användning redan efter fem minuter då bror försökte ta livet av mig med ett par smutsiga fillingar. 


Först till kvarn


Moderaterna beslutade idag att säga ja till en könsneutral äktenskapslagstiftning. Weehu!

Allt som saknas nu är en livskamrat. Någon som vill vara min människa på jorden.

Det är bara att lämna in era frierier. Först till kvar!

image319


Namnsdags dagen

I dag är det min namnsdags dag. 

Sabina var namnet och trots att jag glömde att gratulera min mask nu i veckan då det var Marika-dagen så kom hon ihåg mig och skickade ett litet sms.

Jag firade dagen med att spendera en stor summa pengar. Köpte jeans på impuls och det är ju så det ska va. Det var långt ifrån den modellen jag letat efter och jag hade gärna besökt Carlings på Kungsgatan igen, men jag får helt enkelt komma på en annan anledning till att ha vägarna förbi där. Typ strumpor eller nått.

Vilket svin hon är. Tack och hej då.

Min tid på KP är slut. I alla fall för den här gången. Bortsett från att min handledare Elin (som ni ser här på bilden) varit ett riktigt svin så kommer jag ändå att längta tillbaks. Här finns utrymme för mina galna upptåg. Det finns tålamod med barnsligheter och man är alltid nära till skratt.
image318
På tisdag ska Ola vara konfrencier på Nickelodeon Kids Awards, då ses vi igen på röda (orangea) mattan. Tills dess vill jag tacka Kamratposten och KPwebben för 10 händelserika och sorglösa veckor.


Elefantnötter och ömma vader

Åh nu har jag ätit sådana där elefantjordnötter. Sånna där som Dumbo gillar. Jag har frenetiskt skalat dom för att sedan hamstra dom i kinderna. Men nu kurrar magen. Hoppas på en rejäl portion pasta när jag kommer ut till landet. Det blir jag och far som får koka ihop nått. För vår mammut har övergett oss ikväll.

Ps. Jag har en obeskrivlig träningvärk. Jag skrattar hysterisk åt denna misär varje gång jag reser mig från stolen. Jag lovar att när jag skulle dra av mig mina svarta stuprör igår så fick jag dom knappt över vaderna för att dom explosionartat expanderat sedan träningspasset i tisdags. Det ömmar så fruktansvärt att jag inte ens kan raka benen. Ds.

Dra åt h*lvete

image317


Är den heterosexuella kärnfamiljen en högre stående livsform?
Vad hände med fosterbarn, adopterade, ensamstående föräldrar, sambos, homo, bi och transpersoner?

Bakom kampanjen bevara äktenskapet står Katolska kyrkan, Pingströrelsen, Svenska Evangeliska Alliansen.

Det är propaganda för att det bara finns en unik, av staten sanktionerad institutition som kallas äktenskap. Och "mamma pappa barn relationen" är tydligen det viktigaste för barnen idag.

 Det är så att man skäms över att åka kommunalt. SL borde skämmas över att sätta upp sån här skit.

Blodtörstig vegetarian slaktar hamster

image316

Mallan blev blodtörstig efter den vegetariska lasangen. Eftersom hon älskar kött, i hemlighet. Så hon nosade rätt på en hamster som med nöd och näppe lyckades undkomma Mallans vassa hörntand.

Södersaga

Idag satte jag min fot på söder. Det är en galax långt från Vasastan. (Ett litet steg för människan ett gigantiskt steg för Linn) I södergalaxen, där var varelser klädda i blommigt och rutigt och prickigt. Alla verkade behöva stora glasögon med feta bågar. Vi gick på ett alien-fik som hette String. Där fanns en god toast som jag slukade med hull och hår.

image315

Mallan och Sarah åt en vegetarisk lasagne.  Med hjälp av den gröna linjen teleporterade jag mig tillbaks till t-centralen och sen vidare hem till min egen lilla galax Vasastan och min planet S:t Eriksplan. Snipp snapp slut så var sagan slut.

Trendsättare

image313

Har ni märkt att folk börjat klä sig i djungelutstyrsel. Nehe. Inte det. Det är bara en tidsfråga. Här är beviset på att jag startat den trenden.

Inte igen skorpan!

Nu har hon gjort det igen. Skorpan (familjens ögonsten, den lilla kissekatten) har bitit sig i tungan igen. Eller så har en elak liten råtta som hon försökt bli kompis med tagit sig en tugga.

Ååh, så nu ringde far och sa att hon har fått drop och antibiotika på sjukhuset och imorgon ska hon opereras. Igen. Skära bort den lilla tungslamsan och sen återhämta sig. Innan hon jagar ifatt den där råttf'ttan och biter svansen av den.

Ett nytt kapitel

.

Punkt.
Ge mig ett nytt kapitel. 
Blanka sidor och tomma rader.


Korvbröd på en spik

image312

-Mormor, varför hänger det korvbröd på en spik utanför din dörr.
-För det har börjat mögla


Ööh..?
Slutar det mögla om man hänger upp det så att man kan plocka in det igen. Eller är det möjligtvis de stackars fåglarna som ska få äta grönt bröd.

Är det bara jag som ska försöka förstå mig på dig

Igår var överlag en känslosam dag. På ett bra sätt. Till en början. Ibland gör man upp med själen. Det kändes som jag haft negativa tankar och bara lagt locket på. Det är som att det har legat en låda på en hylla någonstans som jag bara lagt åt sidan. Nu när jag tittade i lådan så fanns där bra saker. Saker som jag kan ta med mig. Någonting som är värt att minnas.

All I had was good intentions

Trala lala la


Skönt att veta

Det vilar något stillsamt och sorgset över timmarna, så skört men ändå vackert på nått vis. Jag är glad att du kom. Kanske har jag trott att du sett ner på mig. För att jag inte lever livet som du gör. För att jag går min trygga väg och trivs allra bäst i min bubbla. Kanske har jag tänkt att det jag gjorde och försökte vara framför dig aldrig räckte till. Men nu vet jag. Att du inte vill att jag ska vara någon annan. Att det fanns någonting som jag kunde ge dig.

Det känns konstigt att få veta att jag saknar dig. För den känslan har jag bara stängt in. Men det är okej att tänka på dig. För dom finns ju där. Alla dom där sidorna jag fortfarande älskar.

Kultureliten

Jag måste ändå få påstå att efter förra veckans alla kulturella aktiviteter så tillhör jag numera kultureliten. Oavsett om den första var en familjeföreställning, den andra en barnteater, den tredje en obscen revy och den fjärde en krogshow. Så tycker jag att jag borde få ett litet kulturpoäng. Icke att förglömma filmdramatiseringen om Edith Piafs liv som jag pinade mig själv igenom.

Efter revyn var det en lång talarlista så jag passade på att vara tyst, men här kommer mina ord:

Vill passa på att tacka min Lillebror, Bobbin lillstrumpa för den bästa helgen på mycket länge. Tekniker showen var ytterligare ett litet briljant smakprov på din brutala talang. Stora ord! Och jag menar det. Du är så begåvad och ibland avundas jag dig. Är glad att jag får vara en del och att jag får följa på era äventyr ibland. Så där tillfälligt adopterad till revyfamiljen.



Ett hjärta slår två sista slag

-Tänk att det ska vara så besvärligt att lämna den här jorden, sa morfar.
Jag orkar inte ens skratta längre.


Ett

Ögon trötta på konsten att se
ett hjärta slår två sista slag
läppar trötta på konsten att le
ett liv som levt sin sista dag

Två


Det var jobbigt att träffa morfar. jobbigt att veta att han väntar. Väntar och väntar. På att livet ska va över.

Five For Fighting - 100 Years



Dying for just another moment

..there's never a wish better than this
When you only got 100 years to live..

Dagens låt: Five For Fighting - 100 Years

Ge mig!

Herregud.. Hon är så het att jag avlider Jag vet knappt vilket ben jag ska stå på. Skitfånigt. Jag vet. Men det är sådär att jag nästan blir generad av sitta i soffan och se henne. Jag kastar in handduken. Ge mig en kvinna som Amanda.

image311

Jag känner mig som en tonårsflicka som dreglar efter sin idol.

Frustrationen är total. Haha!


Sommartid

image310

Är det möjligt, tänkte jag. Det är fortfarande sommartid och i affären står chokladtomtarna uppradade. Jag säger då det, bli inte förvånad om dom lanserar påskmusten tillsammans med pepparkakorna.

Dagens SMS

Linn det finn en myra som har en liten trädgård med svampar som den äter av. Och för att ingt ska skada dess svampar samlar den in bakterier som skyddar svamparna.

/Kocken


Underbart. Tänk att jag har en egen liten biolog som håller mig informerad om allt som händer i världen. Det är precis sånt här jag vill veta Sånt som ingen annan vet och som ingen annan bryr sig om. Jag struntar i vilken rabatt Paris Hiltons hund pissar i eller i vilken säng Britney hoppar.

Kocken har förövrigt nämnt en viss sorts ödla som lever i ett matriarkat. Mer om det kommer senare. Följ den spännande fortsättningen.

För vidare information och frågor till vår biolog
var vänlig kontakta Anna Kock på hennes personsökare

Alltså inte en bulle, utan en pizza!

Dagens telefonkonversation med min Maskros:

-Linn, vet du vad jag fick idag i en påse.
-Nej
-Fyra stycken pizzabullar
-Ah dom är skitgoa. Som en bulle som smakar salt.
-Ja alltså en pizzabulle
-Ja jag vet. En bulle som smakar pizza
-Nej, det är ingen bulle, det är en pizza som dom har gjort till en bulle.
-Ja
-Ja, men alltså ingen bulle som smakar pizza
-Nehe
-Utan det är en pizza som dom gjort en bulle av
-Fine!

haha.. en bulle som smakar pizza, är väl f*n samma sak som en pizza som är en bulle.
Men nej! Hon gav sig inte på den punkten.

Hoppas hur som helst att dom smakade bra.


Ett fast beslut att fly

Det var det som skiljde oss från mängden

Vi var ett handslag från odödligheten

Bara  ett stenkast från verkligheteten

Tills det blev med oss som alla de andra

Vi drog och slet i rastlösheten

Ett fast beslut att fly från ensamheten

men mellan glasdörren och stentrappan

kändes orden som sandpapper i min mun


Ta hand om din miljö så tar jag hand om min

När någon kastar skräp på trottoaren eller slänger saker i naturen då önskar jag att jag kunde säga
ta hand om din miljö du så tar jag hand om min.

Jag hatar att predika. Men ibland ser jag människor som kastar saker omkring sig. Som så enkelt slänger allt i en och samma hög. Kanske tänker de att miljön redan är så förstörd att en konservburk eller en glödlampa i soporna är en droppe i havet.  Men mest av allt är jag rädd för att dom inte tänker alls.


En vit tandrad

Nu sitter jag i soffan med Gry Forsell. Eller jag sitter i soffan och Gry ler sådär oemotståndligt i tvrutan. Mitt enda ljus i mörkret. En vit tandrad.


Hard to say


image309

there's still a little bit of your taste in my mouth
there's still a little bit of you laced with my doubt
it's still a little hard to say what's going on /damien rice


Efterlyst

image307

Haffad på bar gärning av en höghastighetskamera! Ytterligare en medlem ur familjen har påträffats på en bakgata under ett flyktförsök. Rånaren försvann med bytet som beräknas vara 5 gigantiska äpplen av en sällsynt sort.

Hans kumpan som höll vakt är också på flykt.

image308

Jag förnekar brott

Mystisk påse md vitt pulver upphittat i tvättmaskinen. Bror vars svarta byxor låg i maskinen blev skäligen misstänkt. Men mors min avslöjar att det snarare är hon som lagt näsan i pulvret.

image306

Nej fy...  Detektivarbetet ledde så småning om spåren till centrala stockholm. Det var MIN  tvätt som jag smugglat ut till mor som råkade innehålla en extra påse med tvättmedel som jag glömt längst ner i tvättkorgen. hehe!

Avslöjad
Dotter skäligen misstänkt för att vid 23 års ålder fortfarande låta mor tvätta hennes kläder.
Den anklagade förnekar brottet

Like the sun



Dagens låt spelades i badrumet tidigt i morse ute på min ö och jag slöt ögonen. Vackrare än såhär blir det inte. Och tillåt mig citera bibeln. Störst av allt är kärleken.

I can keep on dreaming

Nu är hon besviken igen

Trummornatystnade när Mårran hasade sig upp för berget. Hon kom rakt fram till brasan. Och så satte hon sig i den utan att säga ett ord. Det fräste våldsamt och hela berget blev inhöljt i ånga. När den drev bort fanns ingen glöd längre. Bara en stor grå Mårra som blåste snödimma.
Mumintrollet hade flytt ner på stranden. Han fick tag i Too-ticki och ropade:
Hur går det nu? Har Mårran släckt solen!
Ta det lugnt, sa Too-ticki. Hon kom inte för att släcka elden, hon kom för att värma sig, stackarn. Men allt varmt slocknar när hon sätter sig på det. Nu är hon besviken igen.

Ur - Tove Janssons trollvinter

image305
Stackars Mårran.

Jag är en snylthumla

Humla.. Vilket underbart ord. Hum sum sum Humdiddli dum!
I Sverige finns 40 arter av humlor om man räknar in de nio arterna av snylthumlor.

Åååh.. Snylthumlor. Ännu bättre!

Dessa lever som boparasiter i humlebon. Ofta är de specialiserade att parasitera hos en speciell humleart. Snylthumlorna betraktades länge som ett eget släkte (Psithyrus) men räknas numera in i Bombus (lat. humla)

Det finns många fler, vilken är du?
Hushumla, ängshumla, trädgårdshumla eller åkerhumla kanske.
image304
Obs! Humlan på bilden är inte humlan som har skrivit brevet!

Tyyypiskt!

Faaaaaaan.. Jag vann inte i år heller!
Nästa år ska jag skriva en bok. Jag tror att chanserna ökar. Men det hade varit fint att få vinna på grund av min bloggprestation. Men Svenska Akademien är lite gammalmodig. Tänk om, tänk rätt Horace!

Tick tack

Nu sitter jag här och väntar. Svenska Akademien ska presentera årets vinnare av nobellpriset i litteratur klockan 13 och enligt rykten så ringer dom upp vinnaren fem minuter innan.

Förväntansfull!!!! och lite nervös, undra vad jag ska svara på alla frågor!

Om skabbfria rävar och intoleranta tanter

I förra veckan var jag på myrornas. Tänkte att jag kanske skulle hitta en snygg vinterjacka. Eller inte. Men jag hittade i alla fall en räv att hänga om halsen. Med tassar och tryne och inte nog med det, han var helt skabbfri.

Hur som helst så var jag lite ouppmärksam och vinglade nästan in i en dam som snäste till och såg helt bedrövad ut över att jag så respektlöst nästan trampat henne på tån. Var kommer denna intolerans ifrån. Hade jag velat ha omkull henne hade jag gjort en cross checking. Mitt ödmjuka ursäkta förvandlades till ett

-Oj, det var inte meningen, det är fel på mitt balanssinne, jag har problem med hörseln.

Så nästa gång kanske hon tänker till och utväntar en ursäkt innan hon hytter med näven.


That song inside my head

Some trains they leave in the morning
some leave in the afternoon
some trains they're leaving right on time
others just leave to soon


I'm not so sure

.:are you just here to steal my time

pull me close, to ease your mind

you see I don't like to bend and break

tired of making old mistakes:.


Då droppar vi det!

Vissa människor har inte hittat kommentarsfunktionen här på bloggen och kommer därför med låna utlägg på msn istället. Veronica tycker att det har gått på tok för långt när jag bloggar om mens.

-Å man får inte blogga om bindor...
-Ääääääääsch! Haha jo, det får man.. men jag ska inte blogga om alla mina könssjukdomar, Haha. Du är 24 år och har du inte fått distans till din mens än. grattis!
-Men sånt pratar man inte om. Eller jo kanske alla andra nästan, särskilt flator.
-Tönt....
-Inte jag iaf! =)
-Nej, jag brukar inte heller göra det
-Min sak när jag har det eller inte...
-Men jag är inte pryd på det sättet
-Sen om jag säger att jag har ont pga av den det är en annan femma...
-Men du behöver inte läsa min blogg då
-Hahah jo
-Det är nog första gången jag bloggar om mens haha
-Bläääääääääää nu droppar vi det ämnet (observera det roliga i att hon säger nu droppar vi det ämnet)
-Nej jag ska få dig att säga ordet högt och tydligt mitt på sergels torg
-Nej fyyyyfan
-Åååh du är så himla skämmig Veronica, hahaha!
-Du är
-Möt mig på sergels torg klockan 5 så kanske jag kan skämma ut dig

Säg om

Säg om du kände mig

Om du visste vem jag var

Skulle du då leta världen över

Om jag bad dig stanna kvar



Säg om du såg på mig

Och kunde se mig som jag är

Skulle du då leta världen över

Eller vilja stanna här



Säg om du ville nå mig

Men inte visste att jag fanns

Skulle du då leta världen över

Och tro att det du söker finns nån annanstans



Min bubbla

image303


15 spänn!

Lunch promenad genom Vasaparken och upp Odengatan. Så knallar vi in på Lidl.

-Vad ska du handla
-Bindor, det är den tiden på månaden snart

fem minuter senare

-15 spänn! Vet du vad dom här kostar på S:t Eriksplan
-Nä
-35 typ
-Fan va najs, det är nästan så att det känns kul att få mens.

Mmm... Tveksamt, men nästan.
Sen spelade vi handboll med paketet i hissen påväg upp till redaktionen

Öråd


image297

Rådet har enhälligt beslutat att resan blir en seglats i Kroatien. Far rotar fram sin skepparexamen, vi hyr ett piratskepp med badrum 4 hytter och kompass sen seglar och snorklar vi längs kroatiens kust någongång i mitten av Maj 2008.

  

Curly Sue



Dagens låt: Takida - Curly Sue

Så som du

Stod i köket på lunchen och skivade en tomat när telefonen ringde. Och du hade ett hjärta att öppna, det var så skönt att höra och att äntligen berätta om saker jag bär på. Att sätta ord på kaos och kosmos. Som om att våra hjärnspöken går hand i hand. Ja men varför gifter vi oss inte, du och jag. Vad mer kan man begära än ett liv tillsammans med någon. En som lyssnar och förstår som får en att skratta och som torkar ens tårar. Ett patetiskt lunchsamtal. Men ingen förstår mig så som du.


SVT på besök

Jag sa att det skulle vara över 12000 medlemmar på KPwebben innan lunch. Annars skulle jag äta upp min mössa fyllde Ola i.

TV teamet stod redo inne på chefens kontor.
-LIIIIINN!, vrålar Ola, nu får du äta upp din mössa.

Jag traskade in på kontoret och sa förtvivlar att jag inte hade någon mössa. Men sträckte istället fram handen och erbjöd en av mina hembaktabullar som muta.

Det hela resulterade i att jag fick äta bullpappret framför kameran och nu ber jag till gud att redigeraren klipper bort mig ur produktionen.


Begär

Är det ingen mer än jag som har detta begär? Säg mig, när det står en stooor låda på kontoret hur ska man kunna låtsas om att man inte bara vill kasta dig ner i den. Jag måste bara ge efter för mitt begär. Åhh så skoj.. jag vet att ni vill, men få gör det. Och det är det som skiljer mig från den övriga världen.

image296

När du får oväntat besök

Idag fick jag oväntat besök. I trapphuset satt en liten misse som spatserade raka vägen in när jag öppnade dörren.
 
image294

Jag tror bara att den ville låna toaletten.

image295

Vicken koooonstig kisse!


Att googla en bulle

Häromdagen var det internationella barndagen, förra veckan var det klamydia dagen, den åttonde mars firade internationella kvinnordagen och den 21 september var det faktiskt fredsdagen om någon missade det. 

Men alla dessa dagar bleknar i skenet av den 4 oktober. KANELBULLENSDAG!

Ikväll ska det bakas så det står härliga till och imorgon ska det spruta deg ur öronen på på människorna i den här stan. Jag ska pula in kanelbullar i var mans brevlåda.

Mer Kanelbullar åt folket - Upp till kamp!

MC-emo

KP-Pers nya frilla med Elvis-stuk har lett till diskussioner om olika stilar på redaktionen.

Per indie-rockabilly
Carro kulturtant
René Ad-indiska

Själv hamnade jag i kategorin MC-emo
Så nu tänkte jag gå ner till Ebba von Sydow på plan två
och be henne skriva nått om de trendsättarna på den bortglömda KP-redaktionen.

Backstageclub

Igår fick jag samtal från bror och som tack för att jag lägger halva min nöjeskassa på hans alla föreställningar har han fixat en gratis biljett till premiären av Backstageclub den 21 okober. Weeehu..

Mer galenskap att se fram emot.
Och Emma (så kul att du ringde, my lips are sealed).. man vet aldrig, kanske får jag en skymt av Sonja.

October (under my skin)

image293

Bring it all out, let the rain wash down it got so much colder by now
and october stays under my skin.

Varje sällsam historia

.:Vem sa att livet skulle vara lätt att leva
-Den jäveln ljög dig rakt upp i ansiktet.
Det vackra i stunderna av lycka är de droppar
av vemod och sorg som du bär på.
De största ögonblicket är varje nytt andetag
och varje upprepat slag som ditt hjärta slår.
Där i ryms hela din sällsamma historia
där i vilar dina oskrivna blad:.

till V

1 för 10, två för 20

Vi traskade förbi hötorget där frukt och blomster entreprenörer står på rad och skrålar ikapp.

BILLIGT BILLIGT! 1 för 10, två för 20. Här får du en melon på köpet.

-Vill du ha en blomma med dig hem, du kan betala den imorgon vackra flicka.
-Nej, inga blommor för mig tack, jag ska köpa svamp.

Fyndigt! Jag hörde mig själv öppet insinuera att jag köpt blomman om den gått att röka. Jag inbillar mig att jag fick en märklig blick och att han skulle var på väg att slänga upp 15 förslag på subtropiska hallucigena svampar som också gick att köpa till ett bra pris.


Inbjudan till örådet!

Här är ett mail som jag skickat till familjen angående söndagens öråd!


Härmed har Ni mottagit en formell inbjudan till det obligatoriska örådet som sluter samman söndagen den 7 oktober. Syftet med rådet är att fastslå beslut kring en rad olika punkter gällande familjens tilltänkta semester.

Dagordning:

- Val av kassör,
- Presentation av research och förslag på resmål samt eventuell route
-Tidsplan
- Budgetförhandling
- Övrigt (här finns plats för önskemål om vem som vill dela rum med vem och liknande)


Ordförande och beslutsfattandets högsta organ (dvs Linn) har enhälligt fastslagit att sekreterare vid rådets sammankomst är Linnea Lundström.

Varje enskild medlem ska bidra med minst ett konkret underlagsmaterial. Materialet kan exempelvis vara i form av en broschyr eller en adress till lämplig internetsida med förslag på hotell eller aktivitet.

Varje deltagare ska bekräfta sin närvaro via mail till familjens utfodrare Mammut som står för en tilltugg under kvällen. (En lista på eventuella allergier bifogas i ett separat dokument)

Jag hoppas att alla förstår vikten av mötet och därmed dess betydelse för projektets genomförande!

RSS 2.0