Mer schlager åt folket



Tänk jag tror att jag kan relatera mitt livs historia i schlagerår. Året då jag fyllde 25 var det året då Måns Zelmerlöw skulle ha vunnit.

Mer svängiga låtar, fler tonartshöjningar och mer allsång åt folket!

I startgroparna

Har varit två dagar på svt nu. Två och en halv om man räknar förra onsdagen. Har redigerat två klipp med material som redan var filmat. Det tar lite tid i början, men jag läntar tills jag får en lägga vantarna på en kamera och filma själv.

Så på jobbet känns det strålande. Ser fram emot sommaren och hoppas att jag gör tillräckligt bra ifrån mig för för att få en höst att se fram emot också.

Här hemma i lägenheten är allt som vanligt. Har knappt varit här på sex veckor och det känns. Känner mig instängd och längtar ut till landet. Till Skärgårdsstad och till Ljusterö. Men jag vänjer mig kanske... snart.. eller så gör jag inte det och då blir det till att bygga en egen koja i skogen. Eller en slänt, en glänta, en solig äng, med en ek och röda klöver.
(drömmer mig bort)

Nu måste jag snart ta ut middagen ur ugnen.

Världens bästa uppfinning. Kycklingklubba!


En födelsedagsfest senare

Fest Fest Fest Fest Fest Fest Toni Och Maria Fest Fest

En perfekt liten tillställning med sol, vänner, familj, middag, fotboll, kubb,  radiostyrt flygplan och tårta.

Något att fira

Idag ska det firas ute på ön. Robin, 23 och Linn (snart) 25. Gästerna anländer vid 16 snåret. Det blir middag på Skärgårdskrogen och sedan tårta på verandan.

På gästlistan står:
Masken, Toni, Fredrik, Frasse, Maria, Anna, Svante, Sebbe.

Därtill har vi familjen:
Joanna, Linnéa, Madde (Kido), Calle, Nathan Mor och Far.

Vi har nu rustat upp sovplatser för halva patrullen. Sa ropa ner flickan i den svarta klänningen och be henne hjälpa mig att göra tårta.

Over and out. Om jag är på humör kanske det kommer upp bilder imorgon.



Tillskott i familjen

Så har vi fått tillskott i familjen. Det är Calles flicka Madeleine alias Paddan som blivit med hund.
Som mallan skulle sagt. En hund för söt för att leva.

Låt mig presentera Kido!

En ny familjemedlem

Kido är för söt för att leva

Nu ska jag ut och krama ihjäl den.


Dagens status

Dagarna går fortare än jag räknat med. Om bara en vecka kvar till nytt jobb och nya erfaranheter. Nyfiken och lite nervös, men jag längtar dit.

Fick inloggningsuppgifter och en ny tjusig mailadress igår som jag hoppas få behålla ett tag framöver. [email protected]

I fick jag en nostalgitripp som bestod utav 8 timmars jobb på skärgårdsstad.

Vi ägnade hela dagen i klass 1 a och b åt att se Den lilla sjöjungfrun (oslagbar film by the way) men vi han knappt se halva. Allt går i slowmotion när man är 7 år gammal. Att hämta sin frukt i lådan tar mellan 5 och 7 minuter.

Trollkarlen från Oz

Joanna Eriksson i Trollkarlen från Oz

Trollkarlen från OZ - Tibble Trollkarlen från OZ - Tibble Trollkarlen från OZ - Tibble Trollkarlen från OZ - Tibble Trollkarlen från OZ - TibbleTrollkarlen från OZ - Tibble Trollkarlen från OZ - Tibble  Trollkarlen från OZ - Tibble 

Mitt engagemang i musikalen Trollkarlen från Oz blev lite större än jag tänkt mig. Jag är i grund och botten inte alls speciellt förtjust i musikal, men med Joanna på scenen var det svårt att hålla sig ifrån att sitta publiken. Sen såg jag i och för sig tre extraföreställningar för att jag var med och filmade. Första gången jag filmat en föreställning. Det var riktigt kul.

Sista föreställningen tog jag med min egen kamera. Här är ett axplock av mina bilder.

Lite bilder från valborg



Ocensurerat från Valborgfiranet ute på Ljusterö.

Segla eller inte segla?

Kanske köper den.

Jag har fantiserat om att segla. Så där som jag gjorde när jag var liten. Men familjen har ju ingen segelbåt kvar. Och efter några veckors grubblande så slår det mig att jag lika gärna kan skaffa mig en egen båt. Till en början en absurd tanke. Men fyller man 25 år och har motorcykel så känns segelbåt som nästa ett naturligt steg.

Den här maxi 77:an är ett hett alternativ.

Joanna är inte lika intresserad. Vad säger ni, för eller emot?

RSS 2.0