Nu åker vi snart hem

Det var så mycket känslor och dramatik i luften efter förlusten i ESC i lördags att vi hade inte mage att tränga oss in i Annas loge för att göra någon intervju. Det slutade med att alla andra sajter fick video med kommentarer från Anna utom vi. Besvikna över det dealade vi till oss en exklusiv lång intervju dagen efter som Hanna genomförde med bravur. Så sista delen i vår minidokumentär om Annas väg till Oslo blev den mest personliga och exklusiva.



Tidigare i veckan innan semifinalen, fick jag igenom min idé om en hälsning till Anna från Gulletussan och så här glad blev hon.


Invigningsfesten i Oslo


Det var inte lika glammigt som det ser ut för en fotograf som jag bland hundratals journalister. Vi armbågade oss fram jag och Mia och det blev ett litet klipp tillslut. Resten av intervjuerna hamnar i tv inför semifinalen på torsdag.



Ikväll kommer Hanna, min efterlängtade reporter. Då ska vi hänga med den svenska deligationen som ska bjuda Tyskland och Norge på vin och middag och se den första semifinalen.

En skönhet till samlingen

Jag älskar vackra ting. Idag växte samlingen ytterligare då jag blev ägare till den här. Den tidigare ägaren är en amerikansk diplomat som nu ska flytta tillbaks till andra sidan Atlanten och lämnar detta sällsynta exemplar efter sig.

Skönhet nummer tre. Efter Joanna och motorcykeln.


Varning för skratt


RSS 2.0