Uppåner

Söndag.. Hade så gärna bakat lussekissar och sen gått på adventsfika men ingenting blev som planerat. När klockan var strax efter midnatt igår blev det strömavbrott på jobbet så jag och Patrik fick inget gjort. 12 timmars arbete som resulterade i nästan ingenting. Det enda som det resulterade i var att min lediga söndag gick åt till att åka tillbaks till jobbet för att göra klart allt.

Imorgon åker jag till landet. Andas frisk luft och går på långpromenad med min mor =)
Längtar dit.


En lyckovagn på tunnelbanan

I går hamnade jag i en lyckovagn på tunnelbanan. Kanske. Det var i alla fall en vagn som gav mig lite hopp om framtiden. För där satt Jenny på traileravdelningen och yppade att i och med min utlasning vore ett hett byte för deras avdelning som kan vara i behov av en ny medarbetare.

Och i dag tog vi ett snack nere i matsalen över en kopp kaffe. Ska inte hoppas för mycket men det vore på sin plats med en så enkel och finurlig lösning. Då hoppar jag från ena sidan av huset till den andra och får nya spännande uppgifter på köpet.


Noch ein mal

I dag fick jag lön. Hääärligt, om det inte var för att det är den nästa sista. I början av hösten kostade jag på mig en ny digitalkamera och en ny inredning till lägenheten. Men på senare tid har jag börjat hamstra. Jag lägger stashen på hög under madrassen. Och jag har nu estimerat att om jag äter blodpudding minst två dagar i veckan så kommer jag att överleva utan problem fram till påsk. Och förhoppningsvis så ges det tillfälle att äta upp sig på hemmaplan då. Vilket ökar chaserna att jag faktiskt kommer överleva vintern och sommartid så är det inga problem att både bo och leta föda utomhus. Jag kan faktiskt fantisera redan nu om en smaskig blåbärsbuffé.

Kanske lägger jag skambud på en husvagn som jag för egen maskin rullar ut i förorten. Vi får se!
Framtiden är oviss. Noch ein mal.

Det var en gång

Min blogg var en gång en helt fantastisk blogg. Jag tittar nämligen tillbaka på inlägg som jag skrev för cirka två år sedan och konstaterar att jag skrattar högt åt mig själv och mina underfundiga formuleringar.

På senare tid har det även haglat klagomål på att bloggen inte uppdateras vilket tyder på att de 30 trogna läsarna jag en gång hade verkligen var trogna och fortfarande vill veta mer.

Egentligen så finns det hur mycket som helst att skriva. När jag började blogga så hade jag just flyttat till stan och tyckte det var småcoolt när jag såg Ernst Billgren spatsera över S:t Eriksplan. Då brukade jag lägga upp dagens kändis i bloggen. Igår hade jag en sms konversation med Carolina Gynning, men det är numera inget som motiverar mig att skriva. Tiderna förändras.

Kanske ska jag starta en ny blogg. Eller bara väcka liv i den här. Mest för att jag om två år vill kunna skratta lika högt åt mig själv. Och för att jag vet att både Masken och mamma skulle bli glada över att veta vad som händer i en Lemuhr liv.

Men allt skulle troligtvis handla om Joanna. Som är hela anledningen till att jag inte vill sitta framför datorn utan hellre spela alfapet och ta promenader i den första snön.


Prrrfh!! *kurr kurr*



Jennie den fina har blivit med katt. Eller kattor! Två stycken små odjur.
Den ena heter Batman och den andra tyckte jag skulle heta Belgott! Men jag fick inte så mycket gehör för det önskemålet.

Söta är dom hur som helst. Alla tre!

Roslagsbanan





Frågar du mig så är november årets tyngsta månad. Motsatsen till maj, när allting känns hoppfullt. Löven är varken röda eller gula och har bittert klätt av skogen i regn och kyla när de fallit till marken.

Det värsta med hösten är att man måste börja åka kommunalt. Egentligen så hatar jag det. Men i sällskap så känns det inte alls lika tungt och vemodigt nu när motorcykeln fått ta plats i garaget i väntan på en ny säsong.

Summering

Alla papper är ifyllda. Fick lite hjälp av far med uträkningar av moms och beskattningsunderlag. Och om allt går som det ska så har jag fått min f-skattesedel inom två veckor och kan räkna mig som egen företagare.

Stjärnor på is-bubblan spricker när som helst. Bara fyra helger kvar och både jag och Patrik har konstaterat att vi kommer sakna 14 timmars jobb varje lördag. Men det finns säkert annat man kan hitta på.

Har utmanat mig själv lite och börjat lära mig använda kameran. Så nu är jag både fotograf och reporter =)
Det du Morgan Pålsson!

Snart ska det lunchas med Jennie. Vi har en hög av moraliska dilemman att reda ut.

Jag har slutat skriva veckans märkligaste för att kändisvärlden börjat bli vardagsmat. Men här kommer en lista.

Markus Fagervall och Carina Berg poserar med min morotsmössa.
Tony Irving bjuder mig på raggmunk


Det sötaste jag sett



Jag läste igår i metro att den afrikanska lilla dvärg igelkotten har gjort intrång i de svenska folkhemmet och blivit en populär familjemedlem hos många.

Jag skulle själv kunna tänka mig att ha en igelkott nerbäddad i min byrålåda. Men helst av allt skulle jag nog vilja ha en sådan här dvärg flodhäst. Åååååhhh.. Jag skulle byta alla jag äger och har mot den lilla rackarn i ett koppel.

Syskonkärlek



Våra bröder gör narr av oss. Därför kommer vi inom en snar framtid att kontra detta filmiska mästerverk.

RSS 2.0