Någon säg mig var sommaren tog vägen



Det här ska föreställa några veckor sedan. Nu har sommaren bleknat bort. Suddats ut. Och blivit höst i år igen.

A tribute to Jennie



This is why we love you Jennie!

Untitled Comedy



Lite old material från krogshowen Untitled Comedy. Ber om ursäkt om det tagit lite tid för mig att få upp ett klipp. Men här kommer en massa höftvickningar från Jacob, skönsång från Jennie och lite syskonkärlek.

Hamsterhjulet

Mor har klagat på att bloggen uppdateras för sällan. Hon vill så gärna veta vad jag gör om dagarna. Anledningen till att bloggen inte uppdateras så ofta är för att jag har för mycket annat.

Dagarna går så fort att jag inbillar mig att jag måste börja planera julklappsinköpen. På jobbet snurrar hamsterhjulet fortare och fortare. Har organiserat mängder av förberedelser inför idol-starten och fortsätter med det en vecka till innan jag får fokusera på det nya projektet.

Gjort idag:

Redaktionsmöte
Möblerat om på idol-löpet.
Bokat tid med fotograf.
Samordnat inspelning med programledarna.
Indexerat 150 auditions från Göteborg och Karlstad.
Skapat blogganvändare till fotbollskanalen.
Prat med produktionsbolaget om storlekar på jacka och tröja. (Jag och Patrik ska tydligen ha samma likadana kläder som övriga produktionen)

Efter jobb:
Hem och handtvätta lite kläder
Betala räkningar
Ta gitarren till Åkerberga och repa inför lördag
Åka hem till flickan i Skärgårdsstad och fråga hur hennes dag har varit
Sova sked hela natten

Om dagarna går fort så går nätterna ännu fortare. Längtar till sovmorgon på lördag. Sen blir det bröllop, fotografering, och kanalensdag. Jag tror inte att jag har en enda helg fram till jul som är helt ledig.

Ett ganska så fint hamsterhjul trots allt.

Event på stan med Revy obscen


 

  

se ett videoklipp från eventet på www.revyobscen.se

Ängel i sjunde himlen

Det hörs skratt nerifrån verandan. Måste skynda mig ner men innan vill jag bara säga att jag saknar hennes leende och varma hand här.

Några rader från Ted Gärdestad som fastnat.

"jag har fångat en ängel, fångat en ängel. En ängel från sjunde himlen.
Vill du vara min ängel, vara min ängel. Ängel i sjunde himlen"


Lokets favoriter



När vi hade loppmarknad i sommras så skrattade vi åt den lilla korgen med CD skivor som pappa skulle försöka sälja. Där i fanns bland annat lokets favoriter. Men se här! GULD plattan. Hur kunde vi sälja den för bara 3 kronor.

Sånt som har med jobb att göra

   

Bild 1: Lite möte med hela redaktionen. Den bästa informationen var att det vankas kick off =)
Bild 2: Ibland blir man lite orolig när det ligger ett kuvert på chefens skrivbord med sitt namn och stämpeln KONFIDENTIELLT =/
Bild 3: Du är värd att dö för. Jag har tidigare nämnt denna magiska kaka. *torkar dregel i mungipan* Gah! Hur har jag kunnat leva utan den.

Broken road



God bless the broken road that lead me stright to you

Facebook avslöjar dig

Facebook avslöjar det mesta.


I'm no longer listed as single och en vecka senare så avslöjar facebook att min tilltänkta flickvän haft något pågång med med den här okända mannen på Cypern.


He looks familiar though. Tagen på bar gärning är du hur som helst Joanna.


Plans for the weekend

Veckan började tufft efter en helhelg på Gotland och bara två timmars sömn natten mellan söndag och måndag. Men nu är dagarna räknade. Krogshow ikväll och kräftskiva imorgon och någonstans däremellan kommer någon hem.


Nästa vecka börjar med nya utmaningar och jobb på hemlig ort.  


Soldat Granath och Lemuhren på Gotland

Ungefär så här kan det vara att tillbringa en helg med Sara.


One in a million

Det sägs att mellan 5 och 10 procent av befolkningen är homosexuell. Cirka 10 procent av befolkningen är vänsterhänta. That almost makes me one in a million.

Idag är det de vänsterhäntas dag. Här är några som har anledning att fira denna dag med mig.

Julia Roberts
Jim Carrey
Tom Cruise
Paul McCartney
Albert Einsten
Leonardo Da Vinci
Jimi Hendrix
Robert De Niro
Greta Garbo
Jerry Seinfeld


Flashback Norrköping



För er som undrar vad som egentligen hände i Norrköping, så var det ganska exakt just det här.

Dagens låt



Howie Day -Collide

Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
I somehow find
You and I collide

Kom snart och hälsa på



            
 
Helg på Gotland går mot sitt slut. Just för tillfället är Sara ute med islandshästarna och jag ligger hemma och löser korsord. Annars har vi varit som Bill och Bull hela helgen jag och hon. 

Fick skjuts hem till vandrarhemmet i ett rymdskepp. Låg i nattvärmen på flygfältet och tittade när det blixtrade långt långt bort innan vi somnade första kvällen.

I fredags tog vi buss till Visby där vi kramade träd, åt morotsglass och handlade skor trots att jag lovat mig själv att inte göra av med mer pengar på shopping sedan norrköping. På kvällen cyklade vi ner till Fårösund och tog en bonussväng på två mil. Vi hann med att plocka bär i dikeskanten och den Gotländska landsbygdes skrämde nästan livet ur mig. Så öde och kusliga platser gav mig kallas kårar.

I lörsdags åkte vi båt till Fårö med halva personalstyrkan från vandrarhemmet. Vi försökte oss på att pimpla torsk utan vidare resultat. Trots Saras fina teknik. Märkligt. Sen sov Sara middag och jag löste sudoku innan vi åt bakad potatis och tog en biltur bort till kalkbrotten och kastade macka i den blå lagunen.

Nånstanns där emellan åt vi saffranspannkaka och gick på gastvandring som inkluderade ett vansinnigt skrattanfall. Har varit en massa fin helg. Känns som vi har känt varandra så länge men vi ses på tok för sällan. Nu efter tre hela dagar kommer hon saknas. Fina Sara. Kom snart och hälsa på i Sthlm.

Kommer roligare bilder sen. Det här är de enda jag fick in på Saras dator.

.. and I liked it.



The taste of her cherry chap stick.. :)

Mera jobb

Vill bara meddela att jag nyss fick ett telefonsamtal från chefen som bara ville säga att de tänker förlänge mitt kontrakt. Hur länge och vad jag ska jobba med det ska upp till diskussion om någon dryg vecka.

För att fira detta fick jag en tablettask med Saltakatten av Fru Thunman-Sköld som applåderade åt den glädjande nyheten.



YES! Lemuren klamrar sig fast på fyran ett tag till.

Situation: Äventyr på Gotland

  

Imon väntar jobb till halv fyra sen blir det buss och båt till paradis-ö nummer två (efter Ljusterö) Gotland. Planerat sedan länge och Sara alias Kung Volleyboll får plocka upp vilsen Lemur i hamnen och med sitt nytagna körkort ta med henne till Fårösund. Helgen består av sovmornar, igelkottsjakt, och klättring på raukar.

Jag är en sån som bara vill ligga med dig



Tycker massa om.


Glad i parad



Blötdjur fick sitta och trycka på en handduk bakom Tommy under ett paraply. Men glada miner fanns det gott om trots det sura vädret.

800 grader (minst)





Ibland är det varmt. Så vansinnigt varmt. Och så sitter man gärna en stund i solen med kollegorna och äter glass.


RSS 2.0