Sandviken - ett nytt kapitel

Familjen har efterfrågat uppdatering. Jag som inte trodde någon läste den här bloggen. Men här kommer en kort sammansfattning av livet på turné.

Här är bilder från några dagar med guldkant i småstaden Sandviken. Turnén rullar vidare. Sajten är smockad med material och vi är världens grymaste team. Trivs så fantastiskt bra i vårt lilla gäng och har gjort många nya härliga bekantskaper redan me.

Torsdagsfesten i ett gigantiskt tält med sagoliga efterrätter av alla dess slag var riktigt lyckad men vi ser redan fram emot Göteborg och det omtalade skaldjursbuffén.

En vanlig dag på turné börjar med hotellfrukost halv nio. Halv tio bär det av till arenan. Letar upp något spännande som händer i logerna eller bakom scenen. Redigeringar, publicerar och sen stillbildsfotas det lite från repetitionerna.
Lämnar arenan ca 20:00. Antingen så bjuder kommunen upp till fest eller så stannar vi i hotellbaren och dricker cola och snackar skit tills strax efter midnatt. Då är det läggdags om man inte hinner stanna till på någons hotellrum för att runda av kvällen och småprata lite till.

Hela redaktionen bor alltid på artisthotellet så det är minst fyrstjärnigt vilket betyder färskpressad juice till frukost varje dag =)



Nöjesbobstrarna


Bilderna har jag snott från Katten som tack för att jag vaktade kamerna under genrepet.

På turné med Melodifestivalen

     

Första veckan bar det av till Örnsköldsvik.

RSS 2.0