Bi eller björn - att definiera sin läggning

Min flicka är nog den sötaste på alla sätt och vis. Ung och klok och samtidigt finns där en smula brist på erfarenhet vilket ibland gör att hon bjuder mig på underbara skratt.

I det skedet då jag fått nog av både flator och gayvärlden från norr till söder där alla känner alla så öppnas för Joanna en helt ny spännande värld.

Hon ser på Fråga Olle för att reda ut begrepp som HBT, queer och asexuell samtidigt som hon försöker komma underfund med vilket fack hon själv tillhör.

För straight kan hon ju definitivt inte vara så med en flickvän i bagaget sedan snart 9 månader tillbaks.

Så hon har skaffat sig en sida på qx. Där finns det massor av både härliga och oärliga människor att beblanda sig med. Ett gay-community helt enkelt.

Jag kikar in på min qx-sida som numera besökt en gång varannan månad och sen tar jag en titt på Joannas sida och finner att hon uppdaterat sin presentation på sidan.



Jag fastnat på ordet björn och undrar om Joanna vet vad det är hon utger sig för att vara.

-Vet du vad björn betyder? Frågar jag.
-Haha, nä men jag tyckte det lät sött att få vara en björn.


Sedan sms:ade jag en förklaring till min flickvän som numra definierar sig själv som björn.

Björnrörelsen är en subkultur inom HBT-samhället. En björn är en maskulin homosexuell eller bisexuell man. Det som kännetecknar en typisk björn är att han inte är alltför ung. Ofta har björnar en kraftig kroppshydda. Björnar uppvisar fysiska drag vilka ses som särskilt manliga, i synnerhet kraftig kroppsbehåring.


Manlig, stor kroppshydda och kraftig hårväxt. Det låter precis som hon den där tjejen som jag somnar bredvid varje natt.

Så oskyldigt charmigt ändå på något vis.

Helgalen helg

Helgalen helg blev det ute på Ljusterö med familj och familj och deras vänner i festliga kläder. Anna-Lena fyllde 50 och blev totalt överraskad av de senaste två månadernas planerande som skett helt bakom hennes rygg. Vi fick med alla ingredienser som behövdes för att göra det till årets fest.

Ingredienserna var:
En initiativtagare - Micke
En härlig lokal - Bygdegården
Ett grymt Livebandet - Rasmus och gänget
Tre snygga sångare - Sebbe, Jakob och Joanna
En smaskig buffé
Fina lampor och ljusslingor som klädde hela rummet i snygga färger - Tack Calle
60 inbjudna gäster i schlagerkostym
En kaka till kaffet
Och Pepsi max så det räckte och blev över. (Har 8 liter kvar som jag ska släpa i omgångar hem från Skärgårdsstad)

God believes in me

Nog för att man får glädjas åt att det är våffeldagen den här veckan. Men jag tror nog att tisdagen den 24 mars ändå är min turdag.

Orosmolnen har tätnat inför den kommande arbetslösheten. Bara två och en halv vecka kvar på kanal 5 och det svider.

Men i dag fick jag glada besked

Nr 1: Svar på mail om jobb på SVT. Har nu fått till en intervju och bara det känns smått fantastiskt så det gläds jag åt.
Nr 2: Blev på lunchen påmind om skatteåterbäring som jag totalt glömt bort. Kommer hem och finner kuvertet och just nu infinner sig känslan av att jag precis vunnit drygt 10.000 kr på triss.

Som jag någongång tidigare sagt:
"I don't believe in God but somehow God believes in me"


Rent hus



Nu har det osat apa från avloppet lite till och från de senaste två månderna. Det är ungefär så lång tid det tar innan jag beslutar att ta saken i egna händer.

Sexualupplysning på kontoret

Jag kommer på tusen taker varje dag att blogga om.

Häromdagen ville jag nämna att vi nu gjort av med den sista rullen toapapper som vi köpte innan jul med renar som motiv. Kändes lite som att julen var över på riktigt på något vis.

I går provade jag något nytt för att hålla liv i den lilla växtligheten som finns kvar här hemma.. Jag vattnade min aloe vera planta med citronsaft. Vi får se vad det ger för resultat.


I dag satte jag praktikanten på kanal5 i hårt arbete. Jag har just blivit tilldelas Fråga Olle sajten och skriver nu suspekta listor som jag ligger på skrivbordet. Här är bara ett axplock av orden på listan - Knulla, onani, fetischer och homosex.

Sen frågade Sara om det fanns några uppgifter som hennes 14 åriga praktikant kunde få syssla med.

Jag gav henne i uppgift att skriva 10 frågor till ett sexquiz. Sen fick hon surfa runt hur mycket hon ville och googla på ordet sex. Istället satt hon och skrev på facebook. Då gav jag henne ett tips och visade några intressanta artiklar om fontänorgasmer och analsex som hon kunde hämta inspiration ifrån.

Nu blir det till att äta av den där ananasen som jag köpte för mina sista slantar.

Vi hörs! Ciao..


Hon får inte, det går inte

Om den där Ugglan i blå stövlar vinner så kommer jag aldrig mer att varken se eller höra på schlager.

I kväll blir det schlager. Hemma hos Ellison, med Joanna, Martin och ett gäng rävar. Det kommer att serveras vesiviosar och förhoppningsvis ett glas med läsk.

Ps. jag har brutit av min tandborste. Ds


Schlageryra



Årets bästa schlager. Det tackar vi Star pilots för.

Mah vilken bumling

När jag var liten fick jag ett halsband av min mormor. Det var i guld och med er berlock med min månadssten. Jag är född i maj månad och min månadssten är smaragd.

Den stenen min mormor hittat var dock lite väl snålt tilltagen. Jag hade gärna sett et halsband med en sten i den här storleksordningen.

Ädelsten

Schysst smaaaarre! Värd cirka 3 750 000 000 kr.

Empty room

Det går inte att beskriva i ord hur deprimerande det var att se in i kylskåpet när jag kom hem från jobbet idag.

Ni förstår kanske själva

Tomt kylskåp


Episode one - channel five

Ja.. Man skulle kunna beskriva det som att det är ett steg uppåt i karriären. Från Fyran till Femman.

Blev välkomnad med en ståtlig bukett blommor på skrivbordet när jag kom till jobbet i morse. Förmiddagen var lugn. Fick en dator, en rundvandring, ett varmt välkomnande på intranätet samt en instruktion i hur man låser och larmar hela huset.



Elin Kling har fått bistå med sin plats på kontoret så här sitter jag nu.

Min plats på kontoret

Jag har sett två episoder av RAW comedy och ett avsnitt av Charterhjältar där Berk Karlsson gjorde liv i luckan.


RSS 2.0