Monday has come to an end

Tonåringar är ett eget litet släkte. Dom är å enda sidan oskyldiga och ovetande om livet och världen samtidigt som dom balanserar sin tillvaro på labilahormoner. Vi har haft redovisningar om uppfinnare idag ochen penna vid grabbarnas bord går av varpå koncentrationen är som bortblåst.

-Grabbar! Dom berättar om uppfinnare som har förändrat världshistorien här och ni är helt extas över att en penna gått av.
-Han har brutit av två stycken nu, säger en av grabbarna.
-Men lyssna nu. När den här killen dog vid 49 års ålder hade han uppfunnit fem olika ångmaskiner, ni måste nog anstränga er lite mer än att bara bryta av pennor om ni ska hinna åstadkomma en bedrift som bara är hälften så stor.

Somnade på roslagsbanan på vägen hem. Hade inget sug efter att träna direkt. framförallt inte eftersom det skulle bli utan Masken.

Men på med träningskläder och knata iväg. Vem står där mitt emot Seven eleven om inte min Mask. Smått irriterad och ledsen =/ Röker gör hon inte i vanliga fall men nu behövdes det tydligen. Hon har träffat en dickhead till kille som hon fallit för lagom tills att han berättar att han har flickvän. Vår vanliga tur kan man lätt säga. Snubben kommer en halv minut senare ut från baren och jag funderade ärligt på att gå fram och trycka en snöboll i nyllet på honom.

Monday has come to an end.
Wonder what happens next.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0